Valtrex
Generic Valtrex (Valacyclovir)
Valtrex on viruslääke, jota käytetään hoitoon vyöruusu , sukupuolielinten herpes , ja herpes huuliherpes kasvot ja huulet .
Paketti
Hinta
Per Pillerit
Säästöt
500 mg x 12 pillerit
€47.16
€3.93
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
500 mg x 24 pillerit
€74.76
€3.12
€19.65
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
500 mg x 36 pillerit
€101.46
€2.82
€40.05
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
500 mg x 48 pillerit
€153.97
€3.20
€35.03
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
500 mg x 60 pillerit
€153.97
€2.56
€82.24
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
500 mg x 90 pillerit
€184.23
€2.05
€169.82
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
Paketti
Hinta
Per Pillerit
Säästöt
1000 mg x 12 pillerit
€64.08
€5.34
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
1000 mg x 24 pillerit
€102.35
€4.26
€25.85
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
1000 mg x 36 pillerit
€138.84
€3.85
€53.51
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
1000 mg x 48 pillerit
€166.43
€3.47
€89.72
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
1000 mg x 60 pillerit
€192.24
€3.20
€128.17
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
Tuotekuvaus
Yhteiseen käyttöön
Valtrex on viruslääke , jota käytetään tiettyjen herpes infektioita, mukaan lukien herpes zoster (kivulias ihottuma tunnetaan vyöruusu ), sukupuolielinten herpes , ja herpes huuliherpes kasvot ja huulet. Valtrex pysäyttää virusreplikaation ja ehkäisee herpes virus hyökkäämistä siihen ja hidastaminen alkaen jäljittelevän itsejärjestelmä mahdollistaa laitoksen avustamaan luonnon puolustamiseksi leviämisen ttältä virukselta lopulta rajoittamiseksikesto ja taajuus puhkeamisen. Valtrex ei paranna herpes , se vain vähentää infektion oireita.
Annostus ja suunta
Neuvottele lääkärin kanssa ennen käyttöä. Käytä enintään määrätty määrä. Ota se suun kautta ruoan kanssa tai ilman 8 tunnin välein (3 kertaapäivässä ) yhden viikon aikana. Jos sinulla on sukupuolielinten herpes ota kahdesti päivässä 5 päivän ajan. Hoitoon huuliherpes, tämä lääke otetaan yleensä vain yhden päivän. Parhaan tuloksen saat, kun aloitat hoidon mahdollisimman pian sen jälkeen, kun oireet alkavat. Huomaa : tämä ohje esitetään tässä vain tarkistettavaksi . Se on erittäin tarpeellista neuvotella lääkärin kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaat tulokset.
Varotoimet
Lääkettä ei tule käyttää potilailla, joilla on immuunijärjestelmän ongelmia. Jos sinulla on HIV-infektio tai oli luuydinongelmia tai munuaisensiirto, Valtrex voi uhata elämäsi. Valtrex, kun otetaan sopiva annos joka päivä, voi vähentää riskiä siirtää sukupuolielinten herpes seksikumppaneiööe. Käytä sitä yhdessä turvaseksin kanssa saadakesi parhaan tuloksen. Valtrex ei tule käyttää raskauden aikana, raskautta tai imettäville ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä Valtrex ennen imetyksen ilman lääkärin neuvoja.
Vasta-Aiheet
Valtrex ei saa ihmisiä, joilla on munuaisten sairauden tai veren häiriöt. Lisäksi se on vasta ihmisiä, jotka ovat yliherkkiä sen osia tämän lääkkeen.
Mahdolliset sivuvaikutukset
Ne voivat aiheuttaa allergisen reaktion: nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Myöskaikkein mahdollisia haittavaikutuksia ovat: kipu alaselässä; uneliaisuus, mielialan muutokset, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu; turvotus, painonnousu, tunne hengästyneenä; sekavuus, levottomuus, vihamielisyys, aistiharhat, keskittymisvaikeuksia ; Vapina tai epävakaa; puhumisvaikeuksia tai visio; takavarikkoa (kouristuksia). Vähemmän vakavia ovat: pahoinvointi, vatsakipu; päänsärky, huimaus, väsymys, masennus; nivelkipu; kuukautiskierron kipu; lievä ihottuma; tukkoinen nenä, kurkkukipu. Tämän tyyppiset sivuvaikutus voi vahingoittaa punasoluja: kuume, helposti mustelmia tai verenvuotoja; punaiset läiskät iholla (ei liity herpes tai vesirokko); verinen ripuli, oksentelu; vaalea tai kellastunut iho; heikkous tai pyörtyminen; virtsaamisen tavanomaista vähemmän tai ei ollenkaan. Jos koet yksi heistä lopeta Valtrex ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Myös neuvotella lääkärin kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista.
Lääkeinteraktio
Valtrex on vuorovaikutuksessa Probenecid (Benemid) ja simetidiini (Tagamet, Tagamet HB). Huomaa myös, että vuorovaikutus kahden lääkkeen välillä ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi niistä Kuten tavallista se, vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten neuvottele lääkärin kanssa siitä, miten niiden yhteisvaikutuksia voisi hallinnoida tai tulisi hoitaa.
Unohtunut annos
Jos unohdit ottaa annoksen ajallaan, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos se on liian myöhäistä tai melkein aika ottaa seuraava annos . Älä ota kaksinkertaista tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samaan säännöllisesti aikaa.
Yliannostus
Oireita Valtrex yliannostuksen ei tiedetä. Joten jos havaitset epätavallisia oireita soita heti lääkärille.
Säilytys
Säilytä huoneenlämmössä 59 -77 F (15 - 25 C) poissa valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikeiltä. Älä käytä päiväyksen jälkeen.
Muuta tietoa
Tarjoamme vain yleistietoa lääkkeistä, jotka eivät ole täysin kattavia, lääkereaktioita tai pyörtymistä. Sivuston tietoa ei voi käyttää itsehoitoon tai itse diagnosointiin. Erityisistä ohjeista tulisi sopia erikseen terveydenhuollon neuvonantajan tai lääkärin kanssa. KIISTÄMME näiden tietojen luotettavuuden ja mahdolliset virheet. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingollisista seurauksista tämän sivuston käytöstä johtuen tai seurauksista itsehoidolla.