Sildalist
Generic Sildalist (Sildenafil Citrate 100 mg + Tadalafil 20 mg)
Sildalist avulla käyttäjät saavuttavat tehokkaan ja vakaan erektion ja samalla pidentää seksuaalista toimintaa.
Paketti
Hinta
Per Pillerit
Säästöt
100/20 mg x 30 pillerit
€62.57
€2.09
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100/20 mg x 60 pillerit
€99.76
€1.66
€25.58
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100/20 mg x 90 pillerit
€135.13
€1.51
€52.24
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
100/20 mg x 120 pillerit
€162.34
€1.35
€88.16
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
100/20 mg x 180 pillerit
€218.58
€1.22
€156.73
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ Ilmainen Eh trial reppu
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
100/20 mg x 270 pillerit
€295.67
€1.10
€266.93
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ Ilmainen Eh trial reppu
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
Tuotekuvaus
Yhteiseen käyttöön
Sildalist on yhdistelmä lääke, joka koostuu sekä Tadalafil:sta ja Sildenafiilisitraatti:sta. Tämä yhdistelmä mahdollistaa käyttäjille saavuttaa tehokkaan ja vakaan erektion ja samalla pidentää seksuaalista toimintaa, joka tekee Sildalist:sta numero yksi täydellisellä ratkaisulla uskomattomaan seksuaaliseen nautintoon.
Annostus ja suunta
Käyttäjien tulisi ottaa vain yksi tabletti Sildalist:sta vähintään 20 minuuttia ennen seksuaalista kanssakäymistä, mutta on suositeltavaa antaa tabletti tunnin liueta ja aloittaa työskentely. Tavanomainen annos Sildalist:sta koostuu 100 mg sildenafiilia ja 20 mg Tadalafil.
Varotoimet
Alkuperäinen Sildalist näyttää punaiselta kalvopäällysteiseltä tabletilta ja on suorakaiteen muotoinen. Hoidon irtisaamiseksi, seuraa ohjeita jotka on sisällytetty pakettiin. Jos yrität Sildalist:sta ensimmäistä kertaa, on tarpeen keskustella lääkärin kanssa. Perusteellinen oikea-aikaisen kuulemisen avulla voit välttää mahdolliset haittavaikutukset ja tehdä hoidosta niin tehokas kuin se vain voi ikinä olla.
Vasta-Aiheet
Sildalist voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, jos ei ole otettu kunnolla. Ennenkaikkea, keskustele lääkärisi kanssa ja selvitä, jos pystyt ottamaan lääkettä ilman vakavia haittavaikutuksia. Yliherkkyyslääkkeen osia, matalaa verenpainetta ja muut haittoja voivat olla Sildalist:n käytössä.
Mahdolliset sivuvaikutukset
Harvoissa tapauksissa Sildalist voi olla syy kielteisiin vaikutuksiin. Heti voi ilmetä pahoinvointia, ripulia ja oksentelua, huimausta, uneliaisuutta ja huimausta, punoitus, närästys ja verenpaineen laskua tai näköhäiriöitä, mukaan lukien epätarkkuutta ja yliherkkyys valolle. Useimmat potilaat eivät koskaan koe mitään näistä haittavaikutuksista.
Lääkeinteraktio
Sildalist, sillä yhdistelmä Tadalafil ja Sildenafiilisitraatti , voivat olla vuorovaikutuksessa muiden verenpainelääkkeiden kanssa. Se ei ole suositeltavaa ottaa Sildalist:n kanssa yhdessä, jotka alentavat verenpainetta tai vasodilaattoreita. Yksityiskohtaisempia suosituksia, luepakkausseloste joka tulee aina paketin mukana tai ota yhteys lääkäriin.
Unohtunut annos
Sildalist ei vaadi säännöllisyyttä, joten jos olet unohtanutannoksen , voit vain sivuuttaa sitä . Kuitenkin kannattaa muistaa, että vähintään 20 minuuttia on läpäistävä kun otat lääkettä.
Yliannostus
Jos olet ottanut liian paljon Sildalist:sta , ota yhteyttä lääkäriisi. Jos sinulla ilmenee jokin haittavaikutuksista lääkkeen kohdistuen tai muuta vakavaa, hakeudu välittömästi lääkäriin.
Säilytys
Säilytä Sildalist:sta pimeässä ja kuivassa paikassa huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilt. Tarkista viimeisin paketti, ennen kuin aloitat lääkkeen.
Muuta tietoa
Tarjoamme vain yleistietoa lääkkeistä, jotka eivät ole täysin kattavia, lääkereaktioita tai pyörtymistä. Sivuston tietoa ei voi käyttää itsehoitoon tai itse diagnosointiin. Erityisistä ohjeista tulisi sopia erikseen terveydenhuollon neuvonantajan tai lääkärin kanssa. KIISTÄMME näiden tietojen luotettavuuden ja mahdolliset virheet. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingollisista seurauksista tämän sivuston käytöstä johtuen tai seurauksista itsehoidolla.