Silagra
Silagra (Sildenafil Citrate)
Silagra vaikuttaa seksuaaliseen stimulaatioon.
Paketti
Hinta
Per Pillerit
Säästöt
100 mg x 12 pillerit
€28.11
€2.34
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 20 pillerit
€38.08
€1.90
€8.71
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 32 pillerit
€54.41
€1.70
€20.61
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 60 pillerit
€91.60
€1.52
€48.98
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 92 pillerit
€126.97
€1.38
€88.45
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 120 pillerit
€148.74
€1.24
€131.70
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 180 pillerit
€190.46
€1.06
€230.20
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ Ilmainen Eh trial reppu
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
Tuotekuvaus
Yhteiseen käyttöön
Pääkomponentti Silagra on sildenafiili. Sildenafiili vaikuttaa seksuaaliseen stimulaatioon. Se toimii lisäämällä sileän lihaksen rentoutumisen avulla typpioksidia,kemikaali, joka on tavallisesti johtaa seksuaalisean stimulaatioon.Tämän sileän lihaksen rentoutumisen avulla veren virtauskulkeutuu tietyille alueille penikseen, joka johtaa erektioon. Sildenafiili hoitoa haetaan Erektiohäiriöihin (impotenssi) miehillä ja pulmonaalihypertensioon. Sildenafiilia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, mitä ei ole lueteltu yllä.
Annostus ja suunta
Otetaan suun kautta vesilasillisen kera noin 0,5-1 tunti ennen yhdyntää. Silagraa ei pitäisi ottaa enemmän kuin kerran päivässä. Rasvainen ateria voi viivästyttää vaikutusaikaa tässä lääkkeessä. Yritä syödä greippiä tai juo greippimehua Sildenafil hoidon aikana.
Varotoimet
Ennen kuin aloitat sildenafiili:n ottamisen, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille, tai jos sinulla on muita allergioita. Ikäihmiset saattavat olla herkempiä lääkkeen sivuvaikutuksille.
Vasta-Aiheet
Silagra on vasta-aiheinen toisen impotenssilääkkeen kanssa tai käyttämällä nitraatteja rintakipuihin tai sydänoireisiin. Tätä lääkettä ei saa käyttää naiset ja lapset sekä potilaat, joilla tiedetään olevan yliherkkiä jollekin tabletin ainesosalle.
Mahdolliset sivuvaikutukset
Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat päänsärky, kasvojen punoitus, närästys, vatsavaivat, nenän tukkoisuus, pyörrytystä, huimausta tai ripulia. Vakava allerginen reaktio tästä lääkkeestä ovat hyvin harvinaisia, mutta hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos se tapahtuu. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ilman vakavia sivuvaikutuksia . Jos huomaat sellaisia haittavaikutuksia, mitäei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
Lääkeinteraktio
Tätä lääkettä ei tule käyttää yhdessä nitraattien ja vapaa-ajan lääkkeen nimeltään " poppers" kanssa, mitkä sisältävät amyyli tai butyylinitriittiä, alfa - salpaaja lääkkeitä, muita lääkkeitä impotenssiin, korkea verenpaine lääkkeet jne. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista lisätiedoista.
Unohtunut annos
Silagraa käytetään tarvittaessa.
Yliannostus
Jos uskot että olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä hakeutukaa lääkäriin heti. Yliannostuksen oireet ovat yleensä rintakipu, pahoinvointi, sydämen rytmihäiriöitä, ja tunne pyörryttää tai pyörtyminen.
Säilytys
Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä 68-77 F ( 20-25 C ) pissavalolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimien ulottuvilta.
Muuta tietoa
Tarjoamme vain yleistietoa lääkkeistä, jotka eivät ole täysin kattavia, lääkereaktioita tai pyörtymistä. Sivuston tietoa ei voi käyttää itsehoitoon tai itse diagnosointiin. Erityisistä ohjeista tulisi sopia erikseen terveydenhuollon neuvonantajan tai lääkärin kanssa. KIISTÄMME näiden tietojen luotettavuuden ja mahdolliset virheet. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingollisista seurauksista tämän sivuston käytöstä johtuen tai seurauksista itsehoidolla.