Megalis
Megalis (Tadalafil)
Megalis on uusi vallankumoukselline erektiolääke Sveitsistä, jota suositaan hallinnoimaan erektiohäiriöiden oireita
Paketti
Hinta
Per Pillerit
Säästöt
20 mg x 8 pillerit
€30.31
€3.79
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
20 mg x 12 pillerit
€39.57
€3.30
€5.86
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
20 mg x 16 pillerit
€48.83
€3.05
€11.86
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
20 mg x 20 pillerit
€56.41
€2.82
€19.37
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
20 mg x 24 pillerit
€62.30
€2.59
€28.70
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
20 mg x 36 pillerit
€85.04
€2.37
€51.23
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
Tuotekuvaus
Yhteiseen käyttöön
Megalis on uusi vallankumouksellinen erektiolääke Sveitsistä jota suositaan hallinnoimaan erektiohäiriöiden oireita (heikko erektio, erektion menetys yhdynnän aikana, alhainen sukupuolen asema jne.) ottaa Tadalafil joka on sen vaikuttava aine, Megaliksen avulla miehet pysyvät kehittämään erektion 30 minuutissa ja vaikuttaa kehossa jopa 48 tuntia. Vertaa: Viagra tulee voimaan 60 minuutin kuluessa ja vaikuttaa kehossa 4 tuntia. Kun otat 1 pilleri Megalista, olet valmis toimintaan 2 päivää!
Annostus ja suunta
Megalis otetaan ruoan kanssa tai ilman, se otetaan suun kautta 0,5 – 1 vesilasillisen kera. Jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt erektiolääkkeitä, aloita pinellä määrällä Megalista (Tadalafil) mahdollista ottaa – 5 mg sitä.Mikäli tämä annos osoittautuu tehokkaaksi, yritä pitää se tulevaisuudessa. Säännöllisyys Megaliksessa on 10 mg tai 20 mg, joka otetaan tarvittaessa vähän ennen sukupuolen toimintaa.
Varotoimet
Miehet, joilla on vaikeita mielenterveyshäiriöitä, pitäisi mennä ja käydä lääkärissä ennen Megalis hoitoa. Joillekkin näistä miehistä, ei suositella Megalista, koska ovat liian heikkoja harrastamaan seksiä tai penis on liian huonossa kunnossa.
Vasta-Aiheet
On vaarallista aloittaa Megalis hoito, jos sinulla on vakava munuaisten, maksan, sydämen tai verenpaineen sairauksia. Käy tapaamassa lääkäriäsi ennen erektiopillereiden aloitusta varmistaaksesi, että ne ovat turvallinen valinta sinulle! Alle 18 vuotiaille- sekä yli 75 – vuotiaille miehille ei ole määrätty Megalista.
Mahdolliset sivuvaikutukset
Megalis (Tadalafil) on hyvin siedety lääke. Et todennäköisesti tule kohtaamaan kaikkia epätoivottuja vaikutuksia, jos et ota yliannostusta Megalista ja juo paljon alkoholia erektiopillereiden kanssa. Jos vatsasi on herkkä, ota Megalis aterian jälkeen. Yleisiä Megaliksen haittavaikutuksia ovat päänsärky, punaiset kasvot, epäsäännöllinen syke katoaa 1 tunnin kuluessa. Olosuhteet, kuten allergisia reaktioita, kestävä kivulias erektio, pyörtyminen, näön menetys jne. vaativat välitöntä lääkärin apua!
Lääkeinteraktio
Muista kertoa lääkärille kaikista muista käyttämistäsi lääkkeistä, lääketieteen yrteistä joita käytät ja käyttämistäsi vitamiineista ennen Megaliksen aloittamista välttääksesi vakavat komplikaatiot. Yritä lopettaa alkoholijuomien juomien ennen kuin otat Megaliksen varmistaaksesi ettet tulisi koskaan kohtaamaan Megaliksen sivuvaikutuksia.
Unohtunut annos
Pääsääntöisesti Megalis otetaan tarvittaessa ennen seksuaalista toimintaa. Jos lääkäri suosittelee sinua käyttämään Megalista säännöllisesti, ota 1 pilleri päivässä ja suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Jos unohdat ottaa Megaliksen, se heti kun muistat. Paitsi jos seuraavan annoksesi aika on pian, jätä unohtunut annos välistä!
Yliannostus
Varoitus! Megalis yliannostus voi olla vaarallista! Älä koskaan ota Megalista toistuvasti 24 tunnin sisällä! Suurin turvallinen määrä on 20 mg, joka otetaan päivittäin. Jos sinulla esiintyy huimausta, heikotusta, oksentamista, epäsäännöllinen syke ja rintakipu, soita 911 välttääksesi vakavat terveysriskit!
Säilytys
Varmista, että pidät Megalis pillereitä pimeässä kuivassa paikassa poissa naisilta, lapsilta, lemmikeiltä ja kaikilta henkilöiltä, jotka eivät saa ottaa Megalista. Jos nainen tai lapsi ottaa Megalista vahingossa, soita 911 viipymättä!
Muuta tietoa
Tarjoamme vain yleistietoa lääkkeistä, jotka eivät ole täysin kattavia, lääkereaktioita tai pyörtymistä. Sivuston tietoa ei voi käyttää itsehoitoon tai itse diagnosointiin. Erityisistä ohjeista tulisi sopia erikseen terveydenhuollon neuvonantajan tai lääkärin kanssa. KIISTÄMME näiden tietojen luotettavuuden ja mahdolliset virheet. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingollisista seurauksista tämän sivuston käytöstä johtuen tai seurauksista itsehoidolla.